Sponsors

De ICT netwerkborrel First Life is sinds 2007 de vaste netwerk- en ontmoetingsplek voor de ICT sector.

Ook in het komende seizoen hebben we weer sponsors nodig, want al die drankjes en lekkere hapjes (probeer vooral ook de garnalenkroketten – voorzichtig eten!) moeten wel betaald worden.

Voor de luttele som van € 900 heb je als sponsor de volgende voordelen:

  1.  Aandacht van een kleine 1000 ICT-ers van naam en faam (journalisten, vendors, gebruikers, studenten, marketeers, PR-consultants, sales, HRM-specialisten). Alle deelnemers ontvangen op regelmatige basis per e-mail een uitnodiging, met daarin het programma en de logo’s van de sponsors van de eerstvolgende borrel.
  2.  De mogelijkheid om je eigen relaties uit te nodigen. Voor maar € 900 bied je ze een zeer geanimeerde en volledig georganiseerde netwerkbijeenkomst, en heb je alle gelegenheid informeel met ze van gedachten te wisselen. Je hebt er geen omkijken naar!
  3.  Aandacht tijdens de borrel van 75 of meer deelnemers. Je kunt reclame maken door middel van expositiewanden, vlaggen, banieren etc. Verder kun je hand-outs en give-aways aan de bezoekers ter beschikking te stellen op de borrel die je sponsort. Gelieve vooraf wel even af te stemmen met Han van Egdom (hegdom@phenomedia.nl).
  4.  Tijdens elke borrel wordt een kleine enquête onder de deelnemers gehouden (‘Vraag van de Maand’). Een persbericht over de resultaten gaat naar de relevante pers. Het persbericht bevat vermelding van de sponsors.
  5.  Op de website worden de logo’s van de sponsors van die maand prominent vertoond. Die logo’s komen ook op een overzichtspagina te staan en blijven daar zichtbaar, ook nadat de gesponsorde borrel al is geweest. Kijk op de First Life site welke sponsors tot nu toe hebben meegewerkt.

First Life is opgezet om de ICT sector een informeel netwerkplatform te bieden. Het blijkt duidelijk in een behoefte te voorzien. De sponsorbijdrage van € 900 is relatief gering, maar toch belangrijk voor het voortbestaan.

Sponsoren? Neem contact op met sponsorcoördinator Han Van Egdom

(0341 253685, hegdom@phenomedia.nl

of via onderstaand formulier: